Solfilm

Comfort Serien er LLumar's metaliserede autofilm serie som udmærker sig ved at have en meget høj varmeafvisning og blændingsreduktion

Llumar giver 10års garanti på produktet - dvs det falmer og krakelerer ikke. På selve montagen giver vi 2 års reklamationsret.

Vi bruger generelt længere tid om en omgang solfilm end andre firmaer. Det gør vi, fordi vi sætter pris på at give vores kunder dét ekstra. Vores fremgangsmetode er ikke så kendt i Danmark, som den er i store dele af resten af verden. Vi afmonterer altid de bevægelige ruder i bilen og grunden til, at vi kan det, er at vi har diverse kurser, det rigtige værktøj, samt en uddannet mekaniker/autolakerer til at skille bilerne ad og sætte dem sammen. Fordelen ved det er, at kunden kan få et resultat som ser lige så godt ud, som var de original tonet. Filmen går helt ud til alle kanter, så der er ikke en synlig kant hvor du kan se den originale rude - ligesom der vil være, hvis man tonede ruden på "normalvis". Udover det, så ser vi heller ikke at folien slipper i bunden eller siderne, som det ellers ofte kan ske. En sidste men relevant fordel er, at der ikke kommer litervis af vand ned af/i dørsiden. Man bruger rigtigt meget vand ved toning, men da vi afmonterer ruderne, kommer alt det vand ikke ind i bilen. Det er jo ikke godt for hverken højtalere eller dørsider.

Ting du kan undgå ved Llumar rudetoning: 

  • Nysgerrige blikke (jo mørkere jo svære er det at se ind - fedt hvis du er lidt sejere end andre)
  • Sure børn (varmen kan hurtigt blive en irritation, specielt for de små)
  • Optøede madvarer (jo mørkere film, jo mindre varme, jo længere tid tager det før at indkøbet tør op)
  • Dehydrerede kæledyr (Dyr kan desværre ikke fortælle dig, hvordan de har det, Llumar Solfilm reducerer varmen i bilen markant)
  • Falmet interiør (Llumar solfilm har 99% UV beskyttelse, så det vil teoretisk tage 100 gange så lang tid før at plastikken falmer og lædersæderne tørre ind)
  • Indbrud i bilen (Hvad tyvene ikke kan se, prøver de ikke på at stjæle)
  • Ridser i ruderne (Llumar folien beskytter indersiden af ruden i mod børnefingre, hundepoter eller evt bagage som ellers vil kunne komme til at ridse ruden)