Au2stedet

Kreative mennesker. Teknologi freaks. Serviceminded.

Om Au2stedet

Au2stedet er et autoværksted i Ryomgård blot 30 minutters kørsel fra Århus - Au2stedet ApS er stiftet af Lars Normark Holmgaard i sommeren 2014 i de gamle Vonsil produktionshaller og flyttede i 2015 til større lokaler i samme område.

Au2stedet udfører optimering og ombygning af specialbiler og specielt Porsche, Cosworth og RSTurbo - Alt fra servicering af din nye bil til syn af din 65´ Porsche 911.

Hos Au2stedet har vi fokus på dig som kunde - Du slipper for høje værkstedsregninger og betaler naturligvis kun for det, du får.

Din bil er i gode hænder.

Ud over at vi er et værksted med de rigtige værdier så har vi mange års erfaring med Porsche og andre eksotiske mærker og motorsport relaterede motorproducenter. Med speciale i Porsche har vi valgt at allierer os med producenter der brænder ligeså meget for Porsche som vi - Vi er Danmarks eneste autoriserede Softronic Software forhandler, vi er importør og forhandler af Fabspeed Performance, TunersRS og mange andre og naturligvis med fokus på at kunne leverer den højeste kvalitet. Vores passion strækker sig vidt og det er nok også grunden til at vi går lidt længere for at finde de rette stumper til nogle af de dyreste biler i Danmark - Viden, erfaring, sans for finesse og en høj kvalitet er vores styrke.

Medarbejdere

Au2stedet er mennesker der brænder for det de laver

Lars Normark Holmgaard

Lars Normark Holmgaard

Lars er 36 år gammel og bor i Ryomgård med hans kæreste og hendes to børn. Lars er uddannet hos Ford i Herning og har sidenhen arbejde hos Porschei mange år. Lars startede egen virksomhed for mange år siden, med speciale i optimering og ombygning af biler. Lars's hovedfokus har, igennem årene, været på Porsche, Ford's Cosworth og RS Turbo motorer. "Alle kan finde hestekræfter, men kun meget få kan finde de rigtige" er et af hans motto - Når vi taler om højtydende motorer så handler det ikke bare om det der står på effektkurven, men meget mere omgivelserne der skal sikre at en højtydende motor ikke havarerer før tid og det kræver både omtanke, kompetance og finesse.

Samarbejdspartnere

Au2stedet har samarbejdspartnere verden over så vi kan tilbyde vores kunder de rette løsninger.

Autoplus
Resurs Bank
Auto-syn.dk
VEMS
Liqui Moly
FVD Brombacher
dipyourcar.com
Fabspeed Motorsport

Læs mere om hvad vi kan hos Au2stedet

Information om Au2stedet

Adresse

  • Au2stedet ApS
  • Industrivej 21
  • 8550 Ryomgård
  • Cvr. Nr. 36069945

Kontakt

  • Telefon 811 00 810
  • E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Facebook Klik her

Bank

  • Bank Sparekassen Djursland
  • Reg. nr. 9388
  • Konto nr. 0000929298