Programmerbar Motorstyring

Ubegrænset ydelse

Versatile Engine Management System - programmerbar motorstyring er, hvad navnet lover .. at det er et alsidigt motorstyringssystem, der kan anvendes til uafhængig kontrol og kan erstatte stort set alle oem motorstyringer. Det kan håndtere mange forskellige motor parametre og funktioner, såsom variable knast digital/analog, lattergas, wideband lambda styring, banke styring, udstødningsgas temperatur med alarm og automatisk nedjustering af turbotryk og tilsætning af mere brandstof for at sikre motoren mod overbelastning. På det enkleste, kan det være muligt at  konfigureret systemet til at håndtere systemer med monopoint type indsprøjtning, hvor den originale narrow band Lambda sensorer bruges. 

Mere end bare en motorstyring

Vi kan styrer sekventiel indsprøjtning og tænding op til 8 cylinder, komplet med 2 kanals wideband lambda control. Vi tilbyder funktioner som kun findes i systemer der koster 4 gange så meget, og så kan vi styre det hele via en bærbare eller ved direkte tilslutning af et tastatur og LCD-skærm.

Formål møder ydeevne

Formålet med programmerbart motorstyring kan være mange - Hos Au2stedet bygger vi biler til Rally, Baneræs, Drift og meget andet, men vi bruger det også som erstatning af forældede motorstyringer, hvor vi både skaber bedre ydelse, bedre brændstofsøkonomi og emmissioner som er bedre end moderne biler.

I forbindelse med vores arbejde med bl.a. Ford's Cosworth motor har vi ombygget en del Ford Sierra, Escort og Lancia Cosworth i forbindelse med optimering af ydeevne og med ret gode resultater.

#VEMS #Cosworth #Ford #Lancia #Motorstyring #ECU